Nasze Produkty
Makaron Domowy - Nitka
Makaron Domowy - Świderek
Makaron Domowy - Łazanka
Makaron Domowy - Kolanko
Makaron Domowy - Niteczka
Makaron Domowy - Zacierka
Makaron Domowy - Wstążka
         
Makaron Domowy - Świderek 2 jajeczny

Makaron Domowy Swiderek 2 jajeczny  : : : Skład:
Mąka makaronowa, semolina, świeże jaja, substancja wzbogacająca – witamina A.

Waga: 200g +/- 5g

Pakowane po 40 sztuk w kartonie.
Sposób gotowania:
Zagotować dostateczną ilość osolonej wody, wsypać makaron. Gotować na wolnym ogniu od czasu do czasu mieszając. Czas gotowania: 5 – 10 minut.

Makaron domowy w różnych formach jest składnikiem wielu smacznych potraw. Zaletami makaronów są:
  • oszczędność czasu w jego przygotowaniu,
  • podczas gotowania ulega zwiększeniu jego objętość i waga,
  • wielkość kształtów zapewnia dużą estetykę różnorodnych potraw.
Makaron domowy jest produktem opartym na tradycyjnych domowych recepturach i technologiach z najlepszych gatunków mąk, ma niepowtarzalny smak i zapach.